avantajele-unui-site

Care sunt 5 dintre avantajele unui site web?

Avantajele unui site pentru inceput

Stim ca traim intr-o lume a vitezei, în care informatia este la doar cateva click-uri distanta. Diferenta în fata concurentei, o face de cele mai multe ori acel plus valoare pe care compania ta il aduce clientului, in situatia data ea este data de avantajele unui site web. Prezenta tn spatiul virtual, la acele cateva click-uri distanta care prefateaza decizia de cumparare, este esentiala.

De ce o companie ar incepe acest proces de realizare a unui site web? Pentru că e mult mai usor sa atragi clientul la afacerea ta prin intermediul unui site, decat sa umbli tu dupa clientii. De aceea, crearea unui site web de prezentare pentru propria companie devine un important instrument de marketing pentru imaginea companiei pe care o reprezentati.

5 dintre avantajele unui site

1. Cost eficient

Constructia un website este relativ usoara: stii din start cat te va costa si il poti imbunatati sau adauga componente pe parcurs, daca ai achizitionat pachetul de mentenanta. Un site bine construit aduce in timp beneficii mult mai mari (imagine imbunatatita a companiei, vanzari) decat investitia initiala, deci clar merita!

2. Vanzari

Obiectivul tau final este de a vinde pentru a te dezvolta ca afacere. Clientii tai pot vedea oricand toata gama de servicii si produse, detaliile despre acestea, costuri, promotii, contact etc. Pe scurt, afacerea ta va fi vizibila in intreaga lume, deci vei atrage si vei castiga clienti.

3. Comoditate pentru client

Este mult mai usor sa intri online, decat sa cauti prin magazine. Pe site-uri poti sa vezi produse si servicii, sa compari preturi si sa achizitionezi produse intr-un timp mult mai scurt. Totodata, este accesibil non-stop: site-ul tau este disponibil 24h din 24, inclusiv in week-end-uri si sarbatori, deci este usor de accesat de catre clientii tai, oriunde s-ar afla si oricand isi doresc acestia, spre deosebire de un magazin fizic, cu orar fix. 

4. Marketing

Prezenta afacerii tale in mediul online este legata de existenta unui site si a unei strategii de comunicare online. Un site este baza acestei comunicari. Tot continutul scris pe site poate fi distribuit pe retele sociale, toate persoanele interesate care cauta pe Google informatii despre afacerea ta vor fi directionate spre site si orice reclama despre afacere va avea ca punct final site-ul tau. Prin toate acestea, impreuna cu un site bine construit, se ilustreaza credibilitatea business-ului.

5. Credibilitate

Site-ul afacerii tale este cartea ta de vizita in mediul online. Astfel, poti detalia produsele si serviciile tale, poti prezenta testimoniale si recenzii de la clientii deja existenti, poti scrie articole pentru a contura imaginea afacerii tale intr-un anumit domeniu, iar clientii te pot contacta sau pot achizitiona produse si servicii cu doar cateva click-uri.

avantajele-unui-site

Avantajele unui site te-au convins?

Cu speranta ca toate avantajele unui site prezentate mai sus te-au determinat sa iti creezi si tu un site, te invitam sa apesi unul dintre butoanele de mai jos pentru a completa formularul de comanda, ori pentru a intra in contact cu noi in caz ca doresti mai multe detalii. Cu ajutorul WordPress, un sistem de administrare al continutului web, ne vom ocupa de site-ul tau.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat