Formular de contact

FAQ - Creare site

In functie de tip, complexitate si funtionalitate, pretul variaza. Unul simplu de prezentare porneste de la 600 de lei, la care se adauga costul de gazduire si pentru domeniu. Pentru magazinle online, pretul porneste de la 800 de lei.

In primul rand, numarul de pagini este cel care determina pretul. Dupa stabilirea lor, se determina gradul de complexitate al fiecarui pagini, iar in functie de acest lucru, pretul este unul mai mic sau mai mare. De regula, incercam sa optimizam paginile cu bugetul clientului si sa oferim cele mai mici preturi. 

WordPress este cel mai popular CMS in prezent, utilizat de milioane de utilizatori la nivel global. Motivul popularitatii este usurinta de a administra continutul si de a modifica designul site-ului fara prea multa experienta tehnica.

Serviciile de web hosting sunt cele care fac posibila prezenta online pentru site-ul tau. Pentru ca un website sa fie vizibil altor utilizatori de internet, acesta trebuie sa fie gazduit pe un server.

Un domeniu web reprezinta identitatea afacerii tale in mediul online. Un domeniu este intotdeauna unic si poate fi detinut de o singura persoana. Pentru companiile care activeaza exclusiv pe piata din Romania sunt recomandate domeniile .ro. 

neoweb

Despre noi

Politica de confidentialitate

Politica de cookies

Open chat