Creare magazin online

Doresti sa comercializezi produsele sau serviciile tale online? Daca ai orice produs fizic sau digital de vanzare, ori doresti sa oferi serviciile prin intermediul unui site, atunci magazinul online este la indemana ta. Vei putea accepta plati online, administra stocul sau chiar gestiona comenzile de pe telefonul mobil. In plus, vei avea la dispozitie marketing-ul online pentru a-ti promiva produsele.

Integrare WooCommerce

WooCommerce este cea mai folosita platforma pentru vanzarea de produse sau servicii online. Utilizarea acestui plugin se face foarte simplu si rapid. Odata integrata platforma, produsele se pot incarca dintr-o baza de data deja existenta si sunt gata de comercializare.

100% Securizat

Avem grija ca magazinul tau online sa fie sigur, procesarea platilor sa se efectueze corespunzator, produsul sa ajunga la clientii tai, iar banii in contul tau.

Gestioneaza totul din telefon

Magazinul online vine cu o aplicatie speciala pentru telefon de unde poti gestiona stocul magazinului, poti procesa comenzi sau poti primi notificari referitor la comenzi. Totodata, aplicatia iti ofera sansa sa vezi diferite statistici ale magazinului pentru a avea sansa de a optimiza procesele, iar astfel sa vinzi mai mult.

Ce putem integra pe site-ul tau

Generare AWB

Cautam impreuna firma de curierat care ofera modulul de generare AWB automat si il integram pe site-ul tau

Plata cu cardul

Alegem procesatorul de plata potrivit pentru tine, care ofera siguranta tranzactilor si cel mai mic comision

Facturare

La un click distanta, vei putea genera factura pentru orice comanda

Cupoane discount

Vei putea genera cupoane de reduceri pentru a oferi beneficii clientilor tai si astfel, vei creste nivelul comenzilor

Gestionare clienti

O lista de clienti ti se va genera automat dupa ce acestia cumpara de pe site-ul tau. Vom face magazinul tau compatibil cu regulile GDPR

Newsletter

Puteti opta pentru crearea unui newsletter prin care sa tineti la curent clientii cu ultimile noutati la nivel de produse si orice alte informatii despre magazin

Personalizare

"Sky is the limit". In urma unei consultari putem integra orice doresti pe magazinul tau online, daca este realizabil pentru a spori performanta lui.

FAQ - Creare site

In functie de tip, complexitate si funtionalitate, pretul variaza. Unul simplu de prezentare porneste de la 600 de lei, la care se adauga costul de gazduire si pentru domeniu. Pentru magazinle online, pretul porneste de la 800 de lei.

In primul rand, numarul de pagini este cel care determina pretul. Dupa stabilirea lor, se determina gradul de complexitate al fiecarui pagini, iar in functie de acest lucru, pretul este unul mai mic sau mai mare. De regula, incercam sa optimizam paginile cu bugetul clientului si sa oferim cele mai mici preturi. 

WordPress este cel mai popular CMS in prezent, utilizat de milioane de utilizatori la nivel global. Motivul popularitatii este usurinta de a administra continutul si de a modifica designul site-ului fara prea multa experienta tehnica.

Serviciile de web hosting sunt cele care fac posibila prezenta online pentru site-ul tau. Pentru ca un website sa fie vizibil altor utilizatori de internet, acesta trebuie sa fie gazduit pe un server.

Un domeniu web reprezinta identitatea afacerii tale in mediul online. Un domeniu este intotdeauna unic si poate fi detinut de o singura persoana. Pentru companiile care activeaza exclusiv pe piata din Romania sunt recomandate domeniile .ro. 

neoweb

Despre noi

Politica de confidentialitate

Politica de cookies

Open chat