Am avut placerea sa dezvolt urmatoarele site-uri

Obiectivul acestui proiect a fost de a facilita clientului un spatiu online de comercializare a aparaturii medical-estetice pe care o furnizeaza. Este un site simplu de tip e-commerce, dar care, prin simplitudinea sa, reuseste sa atraga clienti si sa le faciliteze un mod usor de a achizitiona produsele.

ThoughtIn este un startup din Romania care vine cu solutii software pentru videoconferinte sau pentru analiza datelor online. Site-ul lor s-a concentrat pe scoaterea in evidenta a caracteristicilor produselor lor si pe prezentarea companiei, la care am adaugat un blog.

Acest proiect este unul dintre cele mai reusite. Un e-commerce pentru comercializarea unui ulei de masline de inalta calitate provenit tocmai de la el de acasa. Site-ul scoate in evidenta doua produse si trece clientul printr-o minunata poveste legata de beneficiile si eficienta lor.

Vioris Bio Land se ocupa atat de comercializarea de produse bio sau a ionizatoarelor de apa kangen, cat si de servicii de consiliere pentru un stil de viata sanatos. Site-ul, un mix intre e-commerce si blog, reuseste sa imbine toate aceste functii si sa aduca in fata clientului tot pachetul promovat de Vioris.

Open chat