Creare site de prezentare

Afacerea ta are nevoie de o prezenta online? Indiferent de domeniul afacerii tale, venim cu cele mai noi tendinte in materie de web design pentru a va construi o prezenta online moderna unde sa afisati informatii referitoare la activitatea ta. Daca doriti un asemenea site, contactati-ne, iar noi vom reveni in cel mai scurt timp cu o oferta si o schita pentru site-ul tau

100% Responsive

Cel mai mult trafic pe site-ul tau va veni de pe dispozitive mobile. Fie ca este vorba de telefoane, tablete, laptop-uri sau calculatoare, ne vom asigura ca site-ul tau se adapteaza dispozitivului pentru a oferi cea mai speciala experienta de navigare. Astfel, indiferent de device-ul folosit, va asiguram ca utilizatorii vor vizualiza site-ul tau la dimensiuni corecte si adaptate.

Optimizare

Nu lasa un site care se incarca greu sa iti diminueze imaginea afacerii. Configuram site-ul tau pentru ca el sa se incarce si sa functioneze rapid si in parametri optimi. Inainte de livrare, vom realiza impreuna un test pentru a ne asigura de acest lucru.

Securizare

Asiguram securizarea site-ului tau cu ajutorul protocolului HTTPS prin instalarea certificatului SSL. Totodata, adaptam site-ul la noile normative europene cu privire la protectia datelor (GDPR), pentru a stoca in siguranta datele.

Ce putem integra pe site-ul tau

Blog

Daca doresti sa inserezi stiri despre afacere ta sau articole de interes, atunci un blog te poate ajuta sa realizezi acest lucru

Sistem Live Chat

Permite utilizatorilor sa te contacteze direct printr-un sistem de Live Chat pentru a raspunde intrebarilor lor

Formular de contact

Pentru orice informatii referitoare la afacerea ta, un utilizator poate completa formularul de contact pentru a intra in legatura cu tine

Integrare Social Media

Conectam toate retelele tale sociale pentru a creste traficul pe site-ul tau si pentru a ajuta utilizatorii sa te gaseasca mai usor

Cont Google Business

Un pas foarte important pentru afacerea ta este crearea identitatii Google. De aici, vei putea folosi si alte servicii Google pentru a te promova

Contact

Va cream o pagina dedicata de contact unde utilizatorii pot vedea informatii despre cum pot intra in contact cu tine, orarul tau si locatia ta.

Personalizare

"Sky is the limit". In urma unei consultari putem integra orice doresti pe site-ul tau, daca este realizabil pentru a spori identitatea site-ului.

FAQ - Creare site

In functie de tip, complexitate si funtionalitate, pretul variaza. Unul simplu de prezentare porneste de la 600 de lei, la care se adauga costul de gazduire si pentru domeniu. Pentru magazinle online, pretul porneste de la 800 de lei.

In primul rand, numarul de pagini este cel care determina pretul. Dupa stabilirea lor, se determina gradul de complexitate al fiecarui pagini, iar in functie de acest lucru, pretul este unul mai mic sau mai mare. De regula, incercam sa optimizam paginile cu bugetul clientului si sa oferim cele mai mici preturi. 

WordPress este cel mai popular CMS in prezent, utilizat de milioane de utilizatori la nivel global. Motivul popularitatii este usurinta de a administra continutul si de a modifica designul site-ului fara prea multa experienta tehnica.

Serviciile de web hosting sunt cele care fac posibila prezenta online pentru site-ul tau. Pentru ca un website sa fie vizibil altor utilizatori de internet, acesta trebuie sa fie gazduit pe un server.

Un domeniu web reprezinta identitatea afacerii tale in mediul online. Un domeniu este intotdeauna unic si poate fi detinut de o singura persoana. Pentru companiile care activeaza exclusiv pe piata din Romania sunt recomandate domeniile .ro. 

neoweb

Despre noi

Politica de confidentialitate

Politica de cookies

Open chat