Contract de utilizare a serviciilor Neoweb

Definitii

neoweb.ro – site-ul de internet, precum si ansamblul de servicii oferite pe acest site, cunoscut in continuare ca si NEOWEB

SERVICIU – orice serviciu oferit de catre NEOWEB unui CLIENT,  stabilit de comun acord intre cele doua parti.

CLIENT – o persoana fizica sau juridica care apeleaza la unul sau mai multe dintre serviciile NEOWEB

COMANDA – comanda de achizitionare a unuia sau mai multor servicii afisate in site-ul neoweb.ro , realizata de un client care isi doreste sa beneficieze de acel/acele servicii.

CONTRACT – prezentul acord al partilor

Obiectul contractului

In calitate de operator NEOWEB presteaza pentru CLIENT servicii de creare site de prezentare, magazin online sau elemente grafice, precum si consultanta pentru acestea.

Serviciile pot fi accesate prin intermediul neoweb.ro/preturi cu mentiunea ca tariful fiecarui proiect difera in functie de optiunile CLIENTULUI.

Durata contractului

Prezentul CONTRACT se incheie pe o perioada ce coincide cu durata de executie a serviciului ales de catre CLIENT, incepand de la data plasarii comenzii si pana la livrarea finala a proiectului

Valoarea contractului

Pentru serviciile prestate CLIENTUL va plati catre NEOWEB o suma prevazuta in oferta primita.

Plata contravalorii CONTRACTULUI se va face inainte de incheierea sa, altfel CONTRACTUL nu va intra in vigoare.

Drepturi si obligatii ale partilor

NEOWEB are obligatia de a livra la timp si in conformitate cu cele stabilite impreuna cu CLIENTUL. 

NEOWEB are obligatia de a oferi acces la site-ul CLIENTULUI sau la oricare dintre serviciile pentru care a fost contractat

In cazul in care CLIENTUL a solicitat serviciul de mentenanta, NEOWEB are obligatia de a realiza backup lunar al datelor aferente serviciului.

CLIENTUL are obligatia de a achita contravaloarea contractului pentru a putea beneficia de servicii.

CLIENTUL este responsabil de tot continutul aferent serviciului ales.

Incetarea contractului

Prezentul CONTRACT inceteaza in urmatoarele cazuri:

1. Partile convin de comun acord incetarea contractului;

2. Neindeplinirea sau indeplinirea defectuoasa repetata a obligatiilor contractuale de catre una din parti;

3. Decizia unilaterala a uneia dintre parti, transmisa in scris celeilalte parti; receptia notificarii de incetare trebuie sa aiba loc cu minimum 7 zile calendaristice inainte de data stabilita pentru incetarea colaborarii;

4. In caz de neplata a serviciilor;

Exonerarea de raspundere

NEOWEB nu va raspunde pentru niciun prejudiciu material sau moral, orice paguba sau costuri ce pot interveni din intarzierea platilor ce sunt in sarcina CLIENTULUI, precum si incalcarea de catre acesta a oricaror obligatii legale daca nu sunt din vina NEOWEB

FAQ - Creare site

In functie de tip, complexitate si funtionalitate, pretul variaza. Unul simplu de prezentare porneste de la 600 de lei, la care se adauga costul de gazduire si pentru domeniu. Pentru magazinle online, pretul porneste de la 800 de lei.

In primul rand, numarul de pagini este cel care determina pretul. Dupa stabilirea lor, se determina gradul de complexitate al fiecarui pagini, iar in functie de acest lucru, pretul este unul mai mic sau mai mare. De regula, incercam sa optimizam paginile cu bugetul clientului si sa oferim cele mai mici preturi. 

WordPress este cel mai popular CMS in prezent, utilizat de milioane de utilizatori la nivel global. Motivul popularitatii este usurinta de a administra continutul si de a modifica designul site-ului fara prea multa experienta tehnica.

Serviciile de web hosting sunt cele care fac posibila prezenta online pentru site-ul tau. Pentru ca un website sa fie vizibil altor utilizatori de internet, acesta trebuie sa fie gazduit pe un server.

Un domeniu web reprezinta identitatea afacerii tale in mediul online. Un domeniu este intotdeauna unic si poate fi detinut de o singura persoana. Pentru companiile care activeaza exclusiv pe piata din Romania sunt recomandate domeniile .ro. 

neoweb

Despre noi

Politica de confidentialitate

Politica de cookies

Open chat